×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

سرخط خبرها

امروز : جمعه, ۳۱ فروردین , ۱۴۰۳  .::.  اخبار منتشر شده : 0 خبر
آیت الله فلاحتی در دیدار مدیرعامل و معاونان آب منطقه ای گیلان:زیرساخت های استفاده از منابع آب گیلان آسیب پذیری دارد/ شوراها و دهیاران کمک کنندگان مناسب برای توزیع آب کشاورزان توسط مسئولان هستند

به گزارش گیلان خواست از رشت،آیت الله رسول فلاحتی امروز در دیدار مدیرعامل شرکت آب منطقه ای استان به همراه معاونان و مدیرعامل شرکت بهره برداری از شبکه های آبیاری گیلان با قدردانی از همه کسانی که برای جلوگیری از هیجان های اجتماعی در روستاها تلاش می کنند اظهار کرد: آب مایه حیاتی و بحرانی ترین مدیریت ها است.
وی به توجه ویژه کشورهای توسعه یافته و بیشتر کشورها نسبت به مصرف آب کشاورزی و شرب اشاره کرد و افزود: سخت ترین مدیریت آب دوره ای است که کشاورز نیاز به آب دارد.
امام جمعه رشت با بیان اینکه مدیریت آب سخت ترین مدیریت ها است، تصریح کرد: کشت تک محصولی برنج توسط کشاورزان شمال کشور از معضلات محسوب می شود ضمن اینکه کشاورزی ما هنوز سنتی است.
آیت الله فلاحتی، غرق آبی را از مشکلات کشت محصول برنج برشمرد و بیان کرد: با توجه به افزایش نرخ برنج، کشت این محصول توسعه میدانی پیدا کرده بنابراین مدیریت آب در تولید برنج اثرگذار است.
وی با اشاره به اینکه آبیاری تمام شالیزارهای گیلان از سد سفیدرود انجام نمی شود، خاطرنشان کرد: بیشتر مناطق برای آبیاری شالیزارها از استخرها و آب بندان ها استفاده می کنند.
نماینده ولی فقیه در گیلان بر تقویت شبکه اطلاع رسانی استفاده بهینه از مدیریت آب توسط مسئولان مربوطه تاکید کرد و گفت: نظارت قوی و همیاری با سازمان های ذی ربط در مدیریت آب کشاورزی مهم است.
آیت الله فلاحتی با بیان اینکه زیرساخت های استفاده از منابع آب گیلان فعال نیست و آسیب پذیری دارد، اظهار کرد: اکنون مدیریت استفاده بهینه از آب نسبت به سال های گذشته بهتر شده است.
وی، خواستار پیش بینی بحران آب قبل از ایجاد توسط متولیان امر شد و افزود: حضور فیزیکی متولیان در استفاده بهینه از آب در مناطق مختلف حائز اهمیت است.
امام جمعه رشت با اشاره به اینکه کشاورز هنگام کشت محصول در دوره اضطراب و استرس به سر می برد، بیان کرد: شوراها و دهیاران کمک کنندگان مناسب برای توزیع آب توسط مسئولان هستند.
آیت الله فلاحتی بر رصد مسئولان در بهینه سازی آبگذاری آب تاکید کرد و یادآور شد: زیرساخت های لازم برای استفاده بهینه از آب کامل نشده و زهکشی های انجام شده، بتنی نیست.
وی با بیان اینکه بهینه سازی استفاده و بهره برداری از آب توسط کشاورزان به عهده متولیان است، تصریح کرد: نخستین کسی که باید از آبگذاری سد سفیدرود اطلاع پیدا کند، کشاورز است و در این راستا باید از دهیاران و شوراها کمک گرفته شود.
نماینده ولی فقیه در گیلان، مدیریت اطلاع رسانی برای استفاده بهینه از آب را بسیار مهم خواند و افزود: زمانی که کشاورز ببیند متولیان در استفاده بهینه از آب به صورت مجاهدانه کار می کنند، می پذیرد.
پنجم اردیبهشت آبگذاری سد سفیدرود آغاز می شود
مدیرعامل شرکت آب منطقه ای گیلان نیز در دیدار مذکور به ذخیره سازی یک میلیارد و ۷۰ میلیون متر مکعب آب پشت سد سفیدرود اشاره کرد و گفت: سد سفیدرود پر آب است.
وحید خرمی، ورودی آب سد سفیدرود را ۵۸ متر مکعب بر ثانیه عنوان کرد و افزود: سال گذشته در این زمان ورودی آب سد ۳۰۰ متر مکعب بر ثانیه بود و امسال کاهش ورودی آب داریم.
وی از آبگذاری کانال های کشاورزی گیلان از آب سد سفیدرود از پنجم اردیبهشت ماه جاری خبر داد و بیان کرد: فردا آبگذاری فومنات و شرق استان مدت ۲۰ روز به طور پیوسته انجام می شود و از ۹ اردیبهشت آبگذاری بخش مرکزی را در برنامه داریم./روابط عمومی دفتر نماینده ولی فقیه در گیلان

  • دیدگاه های ارسالی شما، پس از بررسی در "گیلان خواست" منتشر می شود.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.