×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

سرخط خبرها

امروز : شنبه, ۲۲ آذر , ۱۴۰۴  .::.  اخبار منتشر شده : 0 خبر
اختتامیه جشنواره علمی شهید چمران فردا ۴ آذر در دانشگاه گیلان
معصومه پاداش ستوده

به گزارش گیلان خواست از رشت، وهب جعفریان، مسئول بسیج اساتید در استان، با اعلام خبر برگزاری اختتامیه سومین جشنواره علمی شهید چمران گفت: جشنواره ملی شهید چمران با هدف تقویت نقش‌آفرینی علمی دانشگاهیان در حل مسائل کشور، ترویج پژوهش‌های مسئله‌محور، ارتقای جریان علم و فناوری و بهره‌گیری از ظرفیت‌های علمی در مسیر تحقق بیانیه گام دوم انقلاب طراحی شده است

وی افزود: این جشنواره در دو سطح استانی و ملی و در شش بخش شامل مقاله، کتاب، طرح پژوهشی و فناورانه، کسب‌وکارهای نوآور و دانش‌بنیان، راهنمایی و مشاوره و نظارت، و بسته‌های سیاستی برگزار می‌شود و آثار بر اساس گروه‌های آموزشی علوم انسانی و هنر، علوم فنی و مهندسی، و علوم پایه و کشاورزی داوری شده‌اند.

جعفریان با اشاره به استقبال پژوهشگران گیلانی از این رویداد علمی خاطرنشان کرد: «بیش از ۲۰۰ اثر از سوی اساتید و پژوهشگران استان گیلان به دبیرخانه جشنواره ارسال شد که پس از ارزیابی دقیق، ۱۶ اثر به‌عنوان برگزیده استانی انتخاب شدند و در مراسم اختتامیه مورد تقدیر قرار خواهند گرفت.»

مسئول بسیج اساتید گیلان اعلام کرد: مراسم اختتامیه سومین جشنواره علمی شهید چمران صبح روز سه‌شنبه ۴ آذر ۱۴۰۴ در تالار حکمت دانشگاه گیلان برگزار خواهد شد. وی افزود: در این مراسم آیت‌الله کاظمی، نماینده استان گیلان در مجلس خبرگان رهبری، به‌عنوان سخنران اصلی حضور خواهد داشت و جمعی از اساتید، پژوهشگران و فعالان عرصه علم و فناوری نیز در برنامه شرکت می‌کنند.

جعفریان در پایان تأکید کرد: «جشنواره علمی شهید چمران در سال‌های اخیر جایگاه مهمی در جامعه دانشگاهی کشور پیدا کرده و مشارکت گسترده اساتید گیلان نشان‌دهنده توانمندی و ظرفیت بالای علمی این استان است.»

  • دیدگاه های ارسالی شما، پس از بررسی در "گیلان خواست" منتشر می شود.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.