- نویسنده : گیلان خواست
- 19 تیر 1403
- کد خبر 17040
- 81 بازدید
- بدون نظر
- ایمیل
- پرینت
سایز متن /
به گزارش گیلان خواست محمد مهدی صدیقی دبیر ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر گیلان در نشست خبری با خبرنگاران در رشت به مناسبت هفته احیا امر به معروف و نهی از منکر اظهار کرد: هفته اول محرم به عنوان هفته احیا امر به معروف و نهی از نکر نامگذاری شده و امسال بر اساس اعلام و ابلاغ شعار این هفته نهضت حسینی و گفتار زینبی است.
وی افزود: همچنین هر روز با یک شعار نامگذاری شده روز نخست پوشش اسلامی و خانواده پایدار، روز دوم جوانی جمعیت و جامعه پویا، روز سوم نظارت همگانی جامعه متعالی، روز چهارم صیانت از حقوق عامه و فساد ستیزی، روز پنجم آموزش عمومی، روز ششم قانونگرایی و حمایت از شهروند مسئول و در نهایت روز هفتم آگاهیبخشی و سرمایههای اجتماعی نامگذاری شده است.
دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر گیلان با اشاره به برنامههای هفته احیا امر به معروف در استان گفت: ستاد امر به معروف و نهی از منکر در مرکز استان و ۱۷ شهرستان فعالیت می کند که در مرکز استان ریاست آن را آیت الله فلاحتی امام جمعه رشت و در شهرستان ها نیز ریاست آن را امام جمعه شهرستان برعهده دارد.
صدیقی خاطرنشان کرد: عزاداری و پرداختن به فلسفه سید الشهدا در دهه اول محرم از فضیلت ویژه ای برخوردار است بدین جهت هفته اول محرم به عنوان هفته امر به معروف و نهی از منکر معرفی شده است.
به گفته ی وی تاکنون ۷۹۵ شورای امربه معروف و نهی از منکر در دستگاه های حاکمیتی، اصناف، مساجد، بقاع متبرکه، حوزه های علمیه، تشکل های مردمی و کانون های قرآن با اراده خود جهت حمایت از مرامنامه سیدالشهدا علاقه مند به همکاری هستند تا به رسالت اسلامی خود در جامعه ایفای نقش کرده باشند.
صدیقی افزود: امروز امر به معروف و نهی از منکر محدود به عفاف و حجاب نیست و در بخش محیط زیست، مسئله آب، تأمین مسکن، ترک فعل و خیانت مدیران و مسئولان، گرانی و مسائل روز جامعه در این ستاد انجام میگیرد.
دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر گیلان با اشاره به راه اندازی از نرمافزار «سو» در استان گیلان گفت: تسریع در پیگیری مطالبات مردمی مهمترین محور فعالیتهای این نرم افزار محسوب میشود و مردم تخلفات در همه حوزهها و بخشها در سراسر استان گیلان را بر اساس شواهد و قرائن در این سامانه ثبت خواهند کرد تا رسیدگی شود.
وی با اشااره به یرخط بودن ۴۰ مدیر در گیلان دراین نرم افزار برای رسیدگی به گزارشات افزود: بعد از اینکه مردم مطالبات و تخلفات را در جامعه دیده و به ثبت رساندند کاربران تخصصی در ستاد امر به معروف استان وارد عمل شده و آن را مورد بررسی قرار میدهند تا به دستگاههای مربوطه ارجاع شود.
این مسوول ادامه داد: سامانه ی نرم افزاری «سو» ابزاری برای اصلاح معایب جامعه از سوی مردم است و در حال حاضر ۴۰ مدیر استان به سامانه “سو” دسترسی دارند و گزارشات ارسالی از سوی مردم توسط ستاد امر به معروف دریافت و با نظارت نسبت به صحت و سقم، گزارش وارده به دستگاه متولی ذیربط منتقل می شود و نهاد مذکور موظف به اصلاح مورد گزارش شده می باشد.